BEMUTATKOZÁS
TECHNOLÓGIÁK
ALAPANYAGOK
TERMÉKEK
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
KAPCSOLAT
 

Feldolgozási eljárásaink sokfélesége és szükség szerinti kombinálhatósága teszi lehetővé átfogó kínálatunkat.

Szeletelés
Korszerű, programvezérelt tekercsszeletelő gépünkkel nagy pontossággal és gyorsan tudunk meghatározott szélességű tekercseket előállítani 1,0 mm-től 1400 mm-ig terjedő tartományban. Az elérhető méretpontosság +/- 0,15 mm, ami függ az anyagfajtától és a tekercsátmérőtől.

Laminálás
Ragasztószalagok és nem tapadó hordozóanyagok igény szerinti kombinálásával a gyártók által nem kínált öntapadó anyagféleségeket tudunk előállítani. A laminátumokat íves vagy tekercses formában bocsátjuk partnereink rendelkezésére vagy alakítjuk tovább.

Síkágyas stancolás
Költségkímélő és hatékony módja viszonylag kis darabszámú és kevéssé bonyolult termékek előállításának. A kívánt formát egy nagy pontosságú, műanyaglapba épített acél kimetszőszerszám vágja ki. Riccelés, teljes átvágás és ezek kombinációja egyaránt lehetséges. Vastagabb (max. 20 mm) szivacsos anyagok feldolgozására is alkalmas.

Rotációs stancolás
Nagyobb szériaszámú és komplexebb termékek előállításának ideális módja. A szükség szerint akár több, egymást követő és precízen összehangolt hengeres kivágószerszám alkalmazása többrétegű, bonyolult felépítésű darabok gyártását is lehetővé teszi.

Stancolás tégelypréssel
A robusztus préserő és a nagyméretű vágófelület megoldást nyújt, ha ridegebb műanyagok és nagyobb formák illetve több darab egyidejű kivágása a feladat.